Repliik: selge lõpp

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Koorits.
Vahur Koorits. Foto: .

Mida iganes asju Aivar Reivik Vabadussõja võidusamba rajamisel Tšehhi klaasifirmaga ajab või ei aja, on juba parem, kui ta end sellest üritusest taandaks, sest see asi näeb praegu juba üsna kole välja.

Asjassepuutuvad vannuvad peaaegu jumalakeeli, et Reiviku firma Volta ei tee samba valguslahendust, samuti mitte tema poja Madis Reiviku valgusteid tootev firma. Ka Monaco jahišõu jaoks valguslahenduse loomiseks pole lepinguid veel sõlmitud, küsimus on vaid hinnapakkumises, räägivad asjaosalised.

Sellest hoolimata on sambal uus plekk küljes ja seetõttu on parem, kui Reivik sellest distantseerub. Niikuinii on sambal hulk vaenlasi alates kisklevatest kunstiinimestest lõpetades poliitikutega, kes pingelisel eelarveläbirääkimiste ajal üritavad sel teemal sõna võttes eelarvelt tähelepanu kõrvale tõmmata ning selle käigus ka koalitsioonikaaslastele väikeseid vopse anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles