Kristi Leppik: tiiger jäi istuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Leppik
Kristi Leppik Foto: Liis Treimann

See on vist juba ammune minevik, et haigeks jäädes tuleb õpilasel teha telefonikõne oma pinginaabrile või klassikaaslasele, et küsida, mis kodus õppida jäi. Koduseid ülesandeid on viimased kaheksa aastat saanud vaadata e-koolis, kuni tänavuse kooliaastani.


E-kooli süsteem (vana süsteem) toimis hästi kuni augustikuuni, mil tiiger tegi hüppe uude kooliaastasse, tuues endaga kaasa uue e-kooli süsteemi. Ent näib, et see tiiger küll hüppas ja ka uude kooliaastasse, aga jäi siiski istuma, sest edasiminekut e-kooli süsteemis pole.

Pigem tagasikäik. Nüüd peab jälle pinginaabrile helistama, et koduseid ülesandeid teada saada, ja väidetavalt istuvad õpetajad öötundidel üleval, et e-koolis päevikuid täita. Kõik on halvasti.

Kuigi 1. september on igal aastal täpselt samal ajal, tundub, et tarkusepäev tuleb endiselt kõigile ootamatult. Kes selle ootamatuse põhjustas ja kellel selle üllatava ootamatuse eest maksta tuleb? Kellelgi tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles