Võrdle: tänase e-etteütluse tekst

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etteütlus.
Etteütlus. Foto: Toomas Huik

Postimehe arvamusportaal kirjutas koos tuhandete eestimaalastega täna hommikul e-etteütlust. Siit näete meie versiooni ette loetud tekstist. Selgus, et Postimees tegi ka paar viga. 

Täna, emakeelepäeva-eelsel reedel, kui muusika-aasta kevadiste dolce'de ja forte'de valjus on MP3-mängijas maha keeratud, kontsentreerun raadiodiktori kristalsele häälele.

Võib vaid küsida, kas aasta artistide ja parimate uustulijate hulgas on ka uusi Mozarteid ja Pärte. «Ah, tahaks juba kuulata Tšaikovski esimest klaverikontserti B-moll,» õhkaks apteeker Melchiorgi, võttes vastu nohus olevaid e-residente.

Mis seal ikka, käin hommikuti duši all, võtan aeg-ajalt nuhvli, oma nutika abimehe, ja kasutan sellegagi töötades kogu aeg kauneimat eesti keelt. 

Kallid lugejad, kas leiate üles, millised vead Postimees tegi? E-etteütlust saab järelkuulata siit ja korrektset teksti kontrollida siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles