Valju säutsuga nõunik

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iivi Anna Masso
Iivi Anna Masso Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Presidendi nõunikul Iivi Anna Massol on terav keel. Kolmapäeval säutsus pikalt Soomes elanud endine Diplomaatia peatoimetaja, et ajakirjanik Risto Vuorinen õhutab Kremli propagandat ja talle ei tohiks enam intervjuusid anda. 

Sest soomlane jagas ja kiitis blogipostitust, milles Massot laimati. Näiteks oli Massole solvav, et teda nimetati Toomas Hendrik Ilvese pruudiks. Aga mis veel hullem, blogi oli propagandistliku ja madala stiiliga. Vuorinen jagas postitust Facebooki seinal, mis on nähtav vaid tema sõpradele. Masso säutsus Twitteris eraisikuna. Sellegipoolest sai väiksest sotsiaalmeediatülist kahe riigi vaheline skandaal.

Masso on tihti ebaõigluse vastu võidelnud. Kolm aastat tagasi kirjutas ta Postimehes, et Eestis ei tehta vahet kriitika ja lajatuse vahel. Kas tema säuts oli emotsionaalne lajatus või põhjendatud kriitika?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles