Andekas vembumees

Tiina Kolk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Luisk
Tarmo Luisk Foto: Tairo Lutter

Alati heatahtliku ja naerusuise Tarmo Luisu disainitud lustakad ja humoorika alltekstiga kellad, mööbel, pargipingid, jalgrattahoidjad, valgustid jne on talle esimestest mudelitest alates tuntust toonud.

Vineerist ja metallist valmistatud LED-valgusti-riidepuu «What?» pärast pidi mees eile õhtul Lilleküla jalgpallihallis toimunud Eesti disainiauhindade galal prožektorite valgusvihku astuma, et vastu võtta meie hinnatuim tootedisaini preemia ehk autoridisaini Bruno.

Tööle pühendunud Luisu loomingus on iga detail põhjendatud, igal väiksemalgi, esmapilgul iluvidinal on kanda oluline funktsioon – ta oskab ratsionaalseid asju hoogsalt ja lummavalt edasi anda ning alati üllatada. Näis, millega disainer järgmisest reedest Tallinna Kunstihoone galeriis avatud näitusel «Back in Business. Tarmo Luisk» üles astub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles