Hääletud doonorid

Kadri Hansalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mailis Lintlom
Mailis Lintlom Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Alumiiniumfassaadide tootja ja paigaldaja AS Windoor on Eesti innovatiivne ja teaduspõhine ettevõte, mille käive ületas mullu 10 miljoni ja kasum miljoni euro piiri.

Ettevõtte omanik Mailis Lintlom pidas kolmapäeval konverentsil «Äriplaan 2015» üliemotsionaalse ettekande, milles avaldas nördimust, et Eesti riik oma ettevõtjaid ei usalda: «Saage aru, sõbrad, usaldamatus on see, mis peegeldub igal tasandil väga selgelt ja tugevalt. Kuidas me saame müüa eduka Eesti kuvandit, kui saame iga päev teada, et riik meid ei usalda? Riik ei suhtu meisse hästi ja see paistab igal tasandil välja. Me ei ole kõiges süüdi, mis siin halvasti on. Me ei jaksa olla hääletud doonorid.»

Reformierakondlasest rahandusminister Jürgen Ligi ütles aga Postimehele, et virisejatega ei kohtuta. Ettevõtjate ja riigimeeste suhted on ülipingelised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles