Insenerivõrgustiku rajaja

Aivar Õepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: boston top

Sel nädalal said ninanipsu need, kes Eesti idufirmasid vaid haibiks peavad. Et muudkui treivad mõttetuid äppe, unistavad kuulsusest ja raiskavad raha. Mõttetu äpi eest ei maksa USA börsifirma hinnanguliselt 100 miljonit dollarit. See peab olema hea asi, mis nii palju maksab, ja Hardi Meybaumi rajatud insenerivõrgustik GrabCAD selline ongi.

Vaid mõne aastaga on tehnikaülikooli mehaanikateaduskonna lõpetanud Meybaumi juhtimisel loodud võrgustikuga liitunud 1,5 miljonit inseneri, konstruktorit ja disainerit üle terve maailma. GrabCAD aitab inimestel olla efektiivsem ja tootlikum oma igapäevatöös. Isegi teha unistuste karjääri, nagu juhtus ühe töötu noormehega, kes laadis võrgustikku 3D-mootorrattamudeli ja selle peale eksklusiivtsiklite disainerina tööd sai. GrabCAD on inimestele vajalik – seepärast ongi see edulugu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles