Ajalooline mälu

Argo Ideon
, poliitika- ja majandus­­analüütik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Karis
Alar Karis Foto: Peeter Langovits / Postimees

Riigikontrolör Alar Karis vastas Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali 14. mai pöördumisele, milles poliitik palub võimuesindajatel «astuda kiireid samme [---] demokraatlikku protsessi õõnestavate internetivalimiste koheseks tühistamiseks».

Karis oli pöördumise üks adressaate, ning ta kirjutas oma vastuses: «Mul oli hea meel anda oma hääl elektrooniliselt, nagu olen teinud seda juba 2005. aastast peale, kui selline võimalus avanes.»

Riigikontrolör viitas ühtlasi toonase majandusministri Edgar Savisaare esinemisele Tuneesias maailma infoühiskonna tippkohtumisel, kus Keskerakonna esimees tõi Eesti e-valimised näiteks IT-võimaluste eduka rakendamise kohta.

Hea, et Karisel ja tema meeskonnal on tunduvalt parem ajalooline mälu kui Keskerakonnal endal. E-valimised kestavad kolmapäevani ja ­eile ületas neil osalenute arv juba 25 000.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles