Puravikud lähevad Egiptusesse

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Samal ajal kui ühe reisibüroo kliendid hõiskasid ajakirjanikele, kuidas nad teisipäeval Egiptuse kuurordist välisministeeriumi ohuteate tõttu evakueeriti, asus perekond Puravik kohvreid pakkima. Igaks juhuks uuriti reisikorraldajalt, kas päiksekreem on ikka ainus enesekaitsevahend, mida tarvis läheb.

Kuuldes, et kõik on rahulik ja reisifirmal on sihtpunktis oma inimesed – palju teadlikumad kui mingisugused julgeolekuspetsialistid –, ei jäänud enam mingit kõhklust. Puravikud peavad Egiptusesse saama! Kui nad ainult mahuks sellele täna väljuvale viimasele lennukile, mis ekstreemturistidest juba pungil!

Tuli välja, et ka paljudele teistele meeldib puhata nii, et terrorismioht vasardab kuklas. Mõelge – päike, hotell (sealt ju lahkuda ei julge) ning teadmine, et kohalikud julgeolekujõud hoiavad parajasti kuskil naabruses ära pommirünnakuid. Milline puhkus!  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles