Kas alkoholireklaam seoses kultuuri- ja spordiüritustega tuleks keelata? Tuleb online-väitlus!

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Noop ja Hannes Lents
Tarmo Noop ja Hannes Lents Foto: Pm

Kas alkoholi reklaamimine seoses kultuuri- ja spordiüritustega tuleks ära keelata või mitte, selle üle arutlevad Terve Eesti SA tegevjuht Hannes Lents ja A Le Coqi juht Tarmo Noop sel kolmapäeval Postimehe arvamusportaalis toimuvas online-väitluses.

Hannes Lents kaitseb väidet, et alkoholi reklaam seoses kultuuriüritustega ei tohiks olla lubatud, Tarmo Noop on vastupidisel seisukohal. Debatti modereerib Eesti Väitlusseltsi tegevjuht Margo Loor.

Esitage selle loo kommentaariumisse küsimusi mõlemale osapoolele!

Online-väitlus algab kolmapäeval kell 10 mõlema poole avasõnade avaldamisega, kell 11.30 algab väitluse teine osa ehk online-intervjuu laadne iga paari minuti tagant uuenev ristküsitlus, mis peaks olema debati kõige põnevam etapp. Osapooled saavad seal küsida teineteiselt reaalajas küsimusi, samuti on koht lugejate saadetud küsimustele. Oma seisukohad võtab kumbki osapool kokku väitluse kolmandas osas ehk lõppsõnas.

Debatt valmib Postimehe ja Eesti Väitlusseltsi koostöös.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles