Marek Kiisa suhtes valede faktiväidete avaldamine ajalehes Postimees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastioni maatükk Viimsi vallas.
Bastioni maatükk Viimsi vallas. Foto: Erik Prozes / Postimees

Postimees vabandab Marek Kiisa ja tema perekonna ees seoses ebaõigete ja ebatäpsete andmete avaldamisega ajalehes Postimees 28.02.2014 ilmunud artiklis pealkirjaga „Topeltlüps Viimsi moodi“ ja veebilehel pealkirjaga „Viimsi veefirma müüs kalli maatüki imeodavalt oma nõukogu liikmele“.

Artiklis käsitleti Viimsi vallas asuva muinsuskaitsealuse Bastioni maatüki müüki ühekülgselt ja eksitavalt, jättes avamata selle tehingu tegemise eesmärgi. Koostöös Viimsi vallaga on sellele maatükile juba aastaid kavandatud tulevikukooli rajamist, eesmärgiga pakkuda tipptasemel rahvusvahelist teadus- ning innovatsioonikeskset üldharidust Eesti kui e-riigi kuvandi edendamiseks. Kooliprojektiga on tegeletud tänaseks üle 6 aastat. Viimsi vald on algusest peale olnud projekti kaasatud. Tuleviku Kooli projekti näol on tegemist mittetulundusliku ettevõtmisega. See ei esinda ühegi kitsa ärigrupi huve. 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles