Poolkaitsja keskväljal

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson
Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson Foto: Peeter Langovits

Eesti jalgpallikoondis pidas sel nädalal uue peatreeneri Magnus Pehrssoni käe all esimese kohtumise, kui võõrsil alistati 2:0 Gibraltar. Kui rootslane oli juba varem avaldanud, et tema mänguvisioonis on oluline koht keskväljal, siis pärast avamängu tunnistas ta, et edaspidi hakkabki Eesti mängima kahe kontrolliva ja kolme ründavama poolkaitsjaga.

.Maailma tippjalgpallis pole see midagi uut, keskvälja kontrollimist peetakse edu võtmeks. Endise poolkaitsjana teab 37-aastane Pehrsson hästi, et heade tulemuste saavutamiseks tulebki tema endine valdusala platsil hästi mehitada.

Nüüd, kui plaan on teada ja suurem osa koosseisust (paljud mehed jäid traumade tõttu mängust eemale) peatreeneril üle vaadatud, on järgmine ülesanne leida kõikidele meestele keskväljal koht, kus nende head omadused kõige paremini esile tulevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles