Eurovisionäär

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Vendt ja Tanja
Timo Vendt ja Tanja Foto: ERR

Tanja «Amazing», tänavuse «Eesti laulu» võitja ning Eesti esindaja Eurovisiooni lauluvõistlusel, erineb mullusest Birgiti ballaadist kui öö päevast, kuigi mõlema särava lauljatari taustalt leiab härra nimega Timo Vendt. Eesti muusikas on ta tegev olnud juba kaks aastakümmet – alates hetkest, kui eikusagilt välja ilmunud bänd Ummamuudu üleöö eestlaste lemmikuks tõusis. (Vendt oli too viiuliga poiss.) Birgit Õigemeele loos keeras Vendt nuppe produtsendina, tänavu haaras ta võidu juba laulu autorina.

«Amazing» sündis Vendti ja Tanja ühistööna, mis muude projektide kõrval kestnud juba kümne aasta jagu. Vendt on eurolava poole piilunud varem koos Violina ja Kerliga, toona jäädi teiste varju, kuid Vendt on hoolsalt märkmeid teinud. Läheb kevadel, kuidas läheb, Timo Vendt on tõestanud, et temaga tuleb muusikamaailmas arvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles