Kes on süüdi?

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Kristjan Teedemaa

Ilmselt ei osanud Elroni juhid ka kõige halvemates unenägudes ette näha seda, mis jaanuari esimestel päevadel toimus. Elroni koduleht ei pidanud huviliste tulvale vastu, rongide infosüsteem tõrkus, teenindajaid ei jagunud – see kõik viitab rongifirma saamatusele.

Suurimat nurinat on kuulda pikkadeks sõitudeks sobimatute istmete ja puupüsti täis rongide üle. Siin on rongifirmat süüdistada ilmselgelt ülekohtune – nemad said riigi tellitud rongid ja sõitjate pahameele. Hoopis majandusministeerium peaks ütlema, miks pidi Edelaraudtee lõpetama, kui  kolmandik uusi ronge polnud Eestis kohalgi.

Ehk muutuvad ka istmed pehmemaks, kui rahvale selgitada, kui palju oleks piletihinda kergitanud veelgi mugavamate rongide ostmine. Muide, Pärnu ja Narva liinil sõitjate jaoks on nüüd istmed lausa luksuslikud võrreldes Edelaraudtee rongide pargipinkidega, pealegi polnud neis korralikust WCst haisugi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles