Värske tüürimees

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson
Magnus Pehrsson Foto: Mihkel Maripuu

Uuest aastast ametlikult Eesti jalgpallikoondise peatreeneriks asuva 37-aastase rootslase Magnus Pehrssoni mängijakarjäär jäi küll lühikeseks, ent rootslane tegutses nooruses poolkaitseliinis üpris samamoodi kui Eesti koondise võtmemees Konstantin Vassiljev.

Pehrsson lausus juba tema ametlikuks tutvustamiseks korraldatud pressikonverentsil, et tema treenerifilosoofias on oluline keskvälja kontrollimine – nii võib loota, et koondise uued müürikivid laotakse vundamendile, mille Tarmo Rüütli kuue aastaga ehitas.

Eelkõige võiks Pehrssoni ametisse asumine aga pisut loksutada praegust seisvat vett – mängijatel tekib taas vajadus end uuele juhendajale tõestada. Esialgu kaheks aastaks Eesti koondise juurde tööle asuv rootslane on igatahes jätnud endast esmapilgul mulje kui treeneri kohta suhteliselt noorest, ent oma nägemusega ja meeldivalt asjalikust mehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles