Harjunud võitma

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Telekanalis TV 3 jõuab homme finaalini «Su nägu kõlab tuttavalt» ning oleks ime, kui hittsaade selgi korral teletabelit ei valitseks. Näosaade, nagu seda kutsutakse, on harjunud võitma.

Favoriidiks saate enda võidule peetakse sedapuhku aga ühel meelel Ott Leplandi. Ott ei raba ainult perfektsuse-lähedaste esinemistega, olulisemgi on, et ta ei võta end erinevalt nii mõnestki kohalikust staarikesest liigtõsiselt ning kelm tuluke on alati silmis säramas.

Ka Ott on harjunud võitma. Superstaarisaade, «Eesti laul», «Laulupealinn». Peotäite kaupa muusikaauhindu sinna kõrvale. Samas jääb aga alati mulje, et ega võit Otile nüüd nii tähtis olegi, peamine, et endal hea on olla. Just nagu kunagi «7 vapras» «Lambarokki» vihtudes.

Nii on hea ka publikul, kellel Otist ilmselt niipea küllalt ei saa. Ega näosaatestki, mis samasuguseid kelmikaid tulukesi süütab ja põlemas hoiab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles