Rüütli tõi uue esindusnäo

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli
Tarmo Rüütli Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise tunnusjooneks oli aastaid raudne kaitse ja kiire ründaja, kes suutis tekkinud olukorrad ära kasutada ja väravad lüüa. Tarmo Rüütli andis oma kuueaastase peatreeneri ametiaja jooksul aga koondisele hoopis teistsuguse ilme ja ka uue esindusnäo

.

Kui veel Rüütli ametisse asumise alguses loeti koondise kõige olulisemaks mängumeheks keskkaitsjat Raio Piiroja, siis ajapikku see suhtumine muutus ja aina enam hakati pilku pöörama keskvälja poole, kus tõmbas niite Konstantin Vassiljev. Kui paljude mängijate puhul on räägitud, et just üks või teine treener tõi ta rahvuskoondise juurde, siis Rüütli käe all sai alguse keskväljamaestro Vassiljevi tähelend ning ühtlasi palli valdav mängustiil.

Kas ka uue juhendaja käe all jääb esindusnäoks Vassiljev või algab mõne uue mehe tähelend, näitavad juba järgmised aastad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles