Räikköneniga nii ei käituta!

Jaan Martinson
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räik­könen
Kimi Räik­könen Foto: LaPresse/Scanpix

Vormelipiloot Kimi Räik­könen näitas taas, et on proff, kuid tegi seda omal moel. Läinud pühapäeval India GP-l, kui ta ei lubanud Lotuse tiimikaaslast Romain Grosjeani kohe mööda, hakkas meeskond raadio teel tema kallal haukuma.

 Räikkönen vastas samaga. Soomlase mänedžer ­Steve Robertson oli Lotuse suhtumisest hämmingus: «Esiteks ei käituta piloodiga nõnda. Teiseks oli see kurv kõige halvem koht hoo mahavõtmiseks – Räikkönen kulutanuks rehvid läbi ning temast pääsenuks lisaks Grosjeanile mööda teisedki.»

Räikkönen ei lase kellelgi, ka bossidel endale pähe istuda ja annab tagasi sama mõõduga. Aga tema mõõt on täis saamas. Sel nädalavahetusel olevat napilt õnnestunud Räikkönen Abu Dhabi võidusõidule meelitada. Õnneks pääseb ta peagi rumalatest ülemustest, sest loodetavasti on Ferrari-rahvas asjatundlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles