Reisikorraldusmeister

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Tali
Kadri Tali Foto: peeter langovts

Sel nädalal sõitis ERSO teist korda ajaloos Ameerika Ühendriikidesse, et teha üks korralik eesti muusika ekspordidessant. Kokku antakse 18. novembrini toimuval turneel riigi ida- ja läänerannikul 15 kontserti tipphetkega New Yorgi Lincolni keskuse Avery Fisher Hallis, mis on New Yorgi Filharmoonikute kodusaal.

Nii suure ja keerulise seltskonna nii pika reisi korraldamine on omaette kunst, mida ei valda paljud. Kui reisi logistika jääb oskamatu kanda, võib juhtuda, et jäädakse lennukist maha, kaotatakse ära kohvrid või rahakott.

ERSO läks USAsse 83-liikmelise reisiseltskonna ning kahetonnise pillilaadungiga, mille liikumise korraldamise eest lasub põhivastutus ERSO direktoril Kadri Talil.

Reisikorralduse suurmeister ise on öelnud, et tegu on äärmiselt nõudliku ettevõtmisega, ja võrrelnud ERSO Ameerika-reisi tippsportlase eluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles