Peep Pahv: 50 miljonit koolirahaks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe sporditoimetuse juhataja Peep Pahv.
Postimehe sporditoimetuse juhataja Peep Pahv. Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tegemisi vaadates tekivad alati kahetised tunded. Klubi eestvedajate Ivar Valdmaa ja Toomas Linamäe fanatismi ja tegutsemistahte ees võtan mütsi maha – nendeta oleks Eesti korvpall tükk maad igavam ja tasemelt kesisem.



Kuid see, kuidas nad oma meeskonnaga toimetavad, paneb mõnigi kord pead vangutama.



Vaatame klubi nelja viimast hooaega. Valdmaa ja Linamäe on teinud tohutu töö ning ajanud selle ajaga kokku peaaegu 50 miljonit krooni, paraku ei paista säravaid võite ja tiitleid kusagilt.



Eesti mõistes müstilist summat on põletatud üsna uljalt – igapäevatöö kõrvalt hobi korras meeskonda juhtinud mehed on tegutsenud mängijate turul diletandi kombel. Edasi-tagasi on lennutatud hulk välismängijaid, ent kevadeks pole ikkagi õiget meeskonda tekkinud.



Alles nüüd, kui kalevlaste näpud on tagasilöökidest valusad, jõuab neile kohale, et nii ei saa jätkata ning uuele hooajale minnakse vastu palgatud tegevjuhi abil.



Kooliraha on makstud ning ehk suudetakse raske vaevaga hangitud rahaga tulevikus paremini ümber käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles