Noor miljonär

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Funtikov
Vladimir Funtikov Foto: startsmart.me

Kas kujutate ette, mis tunne oleks nullist alustades kahe aastaga üles ehitada firma, mis teenib kaheksa miljoni eurose käibe juures viis miljonit kasumit?

Sellise pöörase eduloo keskel elab 2010. aastal loodud mobiilimängude ettevõtte Creative Mobile suurim osanik ja asutaja Vladimir Funtikov, kes vaid 26-aastasena platseerus tänavu Äripäeva rikaste edetabelis 72. kohale. Tema vara väärtuseks hindas leht 33,6 miljonit eurot.

Noormees jättis seljataha teiste seas sellised ärimaailma legendid nagu Rain Lõhmus, Jaan Tallinn, Vjatšeslav Leedo, Tiina Mõis ja Toivo Annus.

Vähemalt kõrvaltvaatajale jääb mulje, et Funtikovile ei ole raha siiski veel pähe hakanud – ta jääb kommentaarides tagasihoidlikuks, annab pidevalt algajatele mängutootjatele nõuandeid ning kõmuajakirjandus pole teda isegi sportautos modellidega ringi sõitmas tabanud. Just sellised edulood annavad Eesti majandusele tiivad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles