Hädas peaminister

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi Foto: AP /Scanpix

Itaalia valitsusjuhil Silvio Berlusconil pole viimasel ajal läinud kõige paremini – korruptsiooniskandaalid, lahutust nõudev naine, kompromiteerivad seksilood.

Kõik see on tema vaenlaste hulga kasvamisele ilmselt kaasa aidanud, kuid sellegipoolest oli eelmise pühapäeva intsident, mille tagajärjeks peaministri murtud hambad ja nina, šokeeriv.



42-aastane Massimo Tartaglia, kes teda Milano katedraali suveniirkoopiaga ründas, ei teinud seda siiski vist puhtast poliitilisest või moraalsest vastumeelsusest. Tartaglia pere on küll opositsioonipartei toetaja, kuid ta on sugulaste teatel ka vaimselt veidi häiritud ja hädas raevuhoogudega ning pealegi praeguseks vabandust palunud.



73-aastase mehe ründamine on kole ja argpükslik tegu. Kuid poliitilised pinged on Itaalias Berlusconi tõttu taas haripunktis ja kõiki vastaseid tal ühe vaimselt häiritud inimese kuju taha peita ei õnnestu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles