Tšižikovi märg unenägu

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingvar Tšižikov
Ingvar Tšižikov Foto: Sille Annuk

Ma ei uskunud läinud nädala lõpus oma kõrvu, kuuldes, et meite valla mees Ingvar Tšižikov tahab nüüd juba Rahvaliidu uueks juhiks saada.

Viimaste riigikogu valimiste eel käis Tšižikov poolteist kuud kodust kodusse ja seletas, miks just teda tuleb rahvaesindajaks valida. Käis ka minul külas ja pärast neid tunde olen veendunud, et ta on võimeline inimesi surnuks rääkima. Tšižikov lootis toona saada paar tuhat häält, aga sai alla 300.



Oktoobris sai Tšižikov Vara vallavolikogu valimistel 25 häält. Nagu tavaks, helistas ta enne valimisi ja soovitas mul teda valida.



Rahvaliidu tuntud nimed teda tõsiselt ei võta. Aga Tšižikovil on hirmus suur tahtmine võimule saada ja ta paistab olevat valmis selle nimel kas või nahast välja pugema. Kui ta seda suurt tahtmist natukenegi varjata oskaks, valiks Vara valla elanikud teda võib-olla veidi parema meelega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles