Naised müügiks?!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Imbi Ost, TTÜ tudeng

Naisteajakirjades arutatakse iga paari kuu järel, kas magada oma ülemusega või mitte, kuidas aru saada, kui mehel on keegi teine tekkinud, ja kuidas teda seejärel kinni hoida, ja mida teha siis, kui juba lapsedki sündinud on.

Miks ja kas

Raamatukogudes on riiulid pilgeni täis topitud pehmekaanelisi armastusromaane ja raamatuid naiste tulihingelisest võitlusest ühe meessoo esindaja omastamise nimel.

Me arutleme raadios, kas legaliseerida naiste ostmine või mitte. Ja kas naised, keda osta soovime, müüvad endid vabatahtlikult või mitte, ning kas need 500 (või rohkem) naist, keda igal aastal Eestist läände müüakse, on ohvrid või ise süüdi. Arutleme isegi selle üle, kas sellest õnnetust ja rumalast naisest on saanud Eesti ekspordiartikkel number üks või paikneb ta koht tagapool.

Arutleme, kas siis, kui meie naiste müügimaht suureneb, peaks nad äkki kontrolli alla panema, nad ära dokumenteerima, andmebaasidesse paigutama, neile kollased passid trükkima. Ja vaatama, et nad kõik regulaarselt arsti juures käiksid. Ja kui neil selleks raha ei jätku, siis eraldame.

Me anname õpetussõnu noortele tüdrukutele, kes tahavad Euroopasse tööle minna. Ja miks üldse sinna? Tallinnas on üle poolesaja bordelli ja raha võib teenida ka igas keldris, tualetis, koridoris, kuuris, katusealuses jm. Süütuse presumptsioon ütleb, et me ei saa pahandada selle toreda soome mehega, kes seal sara all natukese raha eest noorukest naist vägistab, kuni me pole otsesele tegevusele peale sattunud.

Ja ikka tegijad

Naisõppurid ei peaks meil ammu enam mingite sotsiaaltoetuste pärast kisa tõstma, eriti kui neid lastetoetuste arvelt jagatakse. Ja milleks üldse õppida, kellele neid kõrgharidusega prostituute vaja on? Ja kui nii paljud eesti naised tahavad saada kõrgharidust, siis kes lapsi hakkab sünnitama?

Aga ikkagi oleme tegijad - saime NATO liitumiskutse, läheme Euroopa Liitu. Meil on nii paljudes kodudes arvutid, seega me oleme maailmas IT esirinnas jne. Me olevat kohe väga edukad, mille pagana pärast me siis aga oma naised maailmale maha müüa tahame?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles