Kristi Leppik: kaks tarka

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristi Leppik
Kristi Leppik Foto: Pm

Seagripist rääkides on arusaadav, et vaja on informatsiooni sotsiaalministeeriumilt. Praeguse gripipuhangu ajal on seal töötavatel inimestel käed-jalad tööd täis ja et vältida vastustes vigu, soovivad nad vastata kirjalikult.




Kuid erinevalt näiteks asekantsler Ivi Normetist haarab sotsiaalminister Hanno Pevkur ka praeguses olukorras alati telefonitoru ja suhtleb ajakirjanikega meelsasti suuliselt. Loogiline on, et kui küsida olukorra kohta fakte nii Normeti kui ka Pevkuri käest, peaks vastus olema sama. Ometi ei ole Normetil kuue tunni möödudes küsimustele mitte ühtegi konkreetset vastust. Samas vastab Pevkur neile küsimustele telefoni teel konkreetselt, täpselt ja keerutamata.



Kelle käest siis sotsiaalminister informatsiooni ammutab? Kas ta mõtleb selle ise välja või ongi tema ainuke, kes praegu sotsiaalministeeriumis seagripi teemaga tegeleb? Loogiliselt võttes peaksid Pevkurile alluvad spetsialistid ministrile informatsiooni andma. Milleks aga pidada ametis asekantslerit, kellel puudub vastus isegi küsimusele, millal jõuab uue gripi vaktsiin Eestisse?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles