Suur mängija, mitte pettur

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thierry Henry
Thierry Henry Foto: SCANPIX

Thierry Henry – kas labane valemängur või lihtsalt üks maailma parimaid jalgpallureid, kes tegutses otsustaval hetkel instinktiivselt? Loomulikult viimane!


Seadke end hetkeks Henry olukorda: käib lisaaeg, kaalul on ei vähem ega rohkem kui pääs MM-finaalturniirile, ühest õnnestumisest oleneb kõik.



Olete vastase värava all palli saamas, kuid see kipub eest ära lendama – te ei märkagi, kuidas käsi hetkeks tõuseb, palli hoo pidurdab ning sekundi murdosa hiljem selle mugavalt jalale suunab. Lükkate nahkkera kaaslasele ja ta lööb värava. Võit!



Kas selles tunnetemöllus suudaksite adekvaatselt reageerida ja rikkumist tunnistada? Kes kunagi kas või sada korda vähem tähtsas mängus sarnases seisus olnud, teab, et ei suuda.



Ja te pole seepärast pätt ega kaabakas, te olete võitu ihkav mängija, keda juhivad instinktid. Nii nagu ka Henry on mängija – endiselt suur mängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles