Oliver Lomp: keskendugem olulisele!

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Lomp
Oliver Lomp Foto: Toomas Huik

Kommenteerija operett: mulle meeldib jalgpall ja Keskerakonda astusin ka! Just selline kommentaar seisab pea iga Eesti jalgpallikoondislase Andres Operi tegemisi kajastava artikli all. Mitte jalgpallialaseid, vaid puhtalt poliitilise suunitlusega tekste on veel ning näib, et Keskerakonda astumise vari jälitab Operit igavesti.




Sama lugu on paljude teiste sporditegelastega, viimane «ohver» on võrkpallikoondise ja Tallinna Selveri peatreener Avo Keel, kes samuti ala edendamise soovist poliitikasse läks.



Kahjuks tundub, et poliitika jätab sportlikud saavutused täiesti tagaplaanile. Vähesed meenutavad, et seesama Andres Oper on Eesti jalgpallikoondise eest löönud rekordilised 35 väravat, teiste hulgas mõlemad kuulsas sõpruskohtumises, kus alistati põhimõttelises mängus Venemaa.



Avo Keel on aga mees, kes viis võrkpallikoondise EM-finaalturniirile, kus ka kõige kõvematele visa vastupanu osutati.



Niisiis, jätkem poliitika natukeseks kõrvale, leppigem meeste valikutega ning keskendugem nende päris tööle, mida nad teevad väga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles