Priit Pullerits: mis see nimi oligi?

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Pullerits.
Priit Pullerits. Foto: .

Aeg ja koht otsustavad kõik. Vähemasti teletöös. Aarne Rannamäe arutelusaade «Vabariigi kodanikud» oli terve eelmise hooaja raskustes, ja seda põhjusel, et läks eetrisse reede õhtul.


Üks raskusi seisnes selles, et reede õhtul oli pööraselt keeruline saada stuudiosse külalisi. Paljud, väga paljud, nagu sai selgeks Rannamäe saate tegijail, pagesid reede õhtul linnast. Nüüd, sellest sügisest, tõstis programmi nõukogu Rannamäe saate teisipäeva õhtusse – ja ennäe, stuudio täitub rahvaga palju hõlpsamini.



Samalaadne probleem, millega möödunud telehooajal põrkus Rannamäe, võib oodata ETVd, kui viie aasta pärast peaks valmima Eesti Rahvusringhäälingu uus hoone Tallinnas Tondil. Senine, Gonsiori tänavas asuv telemaja jääb Tallinna kesklinnast lühikese jalutuskäigu kaugusele. Ei nõua erilist pingutust ega ajavaru, et sinna saatekülalisena kohale sammuda. Aga katsuge te kesklinnast Tondile jõuda! Õhtupooliku ummikutes ei või eales kindel olla, millal kohale saabute. Äkki alles saate lõpuks?



Seepärast on mõistetav, kui rahvusringhääling aegsasti Tallinna kesklinna Solarise meelelahutuskeskusesse oma stuudio rajab, kust edaspidi lisaks «Ringvaatele» teistegi saadetega eetrisse minna. Jääb vaid loota, et teletegijad, kes näo ja kõnega ekraanile astuvad, Solarise nime seejuures üle ei tähtsusta. Veel parem, kui nad selle lausa unustavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles