Särav hüppepiiga väikelinnast Elvast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liane Pintsaar
Liane Pintsaar Foto: Mihkel Maripuu

Lai naeratus, reibas samm ja meetrite kaugusele kiirgav sära – nende sõnadega võiks iseloomustada 19-aastast kolmikhüppajat Liane Pintsaart.

Kolinud põhikooli lõpetamise järel ihuüksinda Elvast Tartusse, teadis ta, kuhu jõuda tahab. Ta teadis, et tahab treenida Kersti Viru käe all ja teadis ka seda, et suudab hoolimata oma toonastest nigelatest tulemustest omaealiste seas parimaks tõusta. Ja seda ta ka tegi.



Tänavu on Pintsaar saavutanud isegi rohkem kui ta eales unistadagi oskas. Kuni 20-aastaste Euroopa meistritiitel, isiklik rekord kolmik- ja kaugushüppes ning kaks Eesti täiskasvanute meistritiitlit. Ja seda kõike vähem kui kahenädalase vaheajaga.



Ent Elvast pärit Pintsaar ei kavatsegi üksnes sellega piirduda. Ikka kiiremini, kaugemale ja paremini. Ja ta on valmis selle nimel ka higi ja pisaraid valama. Nagu ta ise ütles: «Kui tahad kuhugi jõuda, tuleb eesmärgi nimel kõvasti vaeva näha.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles