Peep Pahv: alatu tegu

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Pahv
Peep Pahv Foto: Pm

Alates eilsest võib iga inimene nimetada lugupeetud jalgpallijuhti Aivar Pohlakut ja tema jüngreid alatuteks inimesteks. See väide pole lihtsalt mingi kirjatsura provokatiivne avaldus, vaid tugineb Pohlaku enda sõnadele.


Kui keegi peaks nüüd imestusest kulme kergitama, soovitan tal üles otsida Eesti ainsa tabloidajalehe umbes kuutaguse numbri ning lugeda sealt Pohlaku öeldut. Kuid teeme inimeste elu kergemaks: «Piletite vahetult enne mängu odavamalt müümine oleks selle varem soetanute suhtes alatu.» Nii väitis siis Pohlak toona.



Eilsest müüakse aga Eesti-Brasiilia jalgpallikohtumise esialgu 1500 krooni maksnud pileteid poole odavamalt ning selle sammuga nullis Pohlak kõik hea, mille ta Brasiilia Eestisse toomisega tegi. Enam pole abi ka sellest, kui ta lubab kohe piletit ostma tormanud jalgpallisõbrad mõnele koondise marginaalsemale sõprusmängule tasuta sisse.



Pohlak peab mõistma, et Brasiilia mängule ei tule ainult tavaline jalgpallipublik – sellel mängul on suurem kultuuriline tähendus ning paljudele just kohvimaa pallivõlureid näha ihanud inimestele ei pruugi Belgiad ja Bosniad midagi tähendada. Nende suhtes on käitutud väga alatult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles