Lugeja kiri: võimujoove

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tavakodanikuna ei saa üle ega ümber sellest ettearvamatust müstilisest ja skandaalsest «vaeste, väetikeste ja tööliste eestkostjast» – Keskerakonnast. Majanduslangus, rasked ajad, oleme siis solidaarsed, ja see peaks ju kehtima kõigi kohta. Aga vürstiriigi valitsejat tabas miskipärast seletamatu kirg: Tallinna TV, «Tallinna laul», Inno ja Irja raamat, Võsa Petsi film, enesereklaami iha veebikaameras, lisaks vorstiputkad ja purskkaev.



Rääkimata allkirjade kogumisest, hääletamisest, mobiilisõnumite saatmisest ja valimistelkidest. Paraad kestab hoolimata majanduslangusest. Keskerakonna promo- ja glamuuriüritustele, meediasündmustele ei näi lõppu tulevat.



Vaesemate inimeste lapsed ja lapselapsed on maksumaksjad. Seepärast tahan teada, kust tulevad miljonid, mida Tallinnas tuulde loobitakse? Miks seda raha ei kasutata meie järeltuleva põlve ja hädaliste abistamiseks? Ka ajaloost on teada, et võimulolijad kaotavad reaalsustaju ja muutuvad isevalitsejateks.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles