Microsofti mutrike

Liisu Arumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Järg
Andrus Järg Foto: Mihkel Maripuu

Skype’i ajaloo jooksul on ettevõtte eesotsas olnud teatud mõttes superstaarid, karismaatilise isiksuse ja hea suhtlejana säras nii Tiit Paananen kui ka Sten Tamkivi.

Skype’i kümnenda tegevusaasta verstaposti juures seisab aga täiesti uus mees – Andrus Järg. Kui Microsofti alla minnes sai Skype’ist suurkorporatsiooni väike mutrike, mis tipptaseme masinavärgis suurt rolli ei mängi, siis praegu tundub, et eelmiste juhtidega võrreldes on Järgi puhul mindud mutrikese teed.

Ta on viisakas, naeratab, annab diplomaatilisi vastuseid ning võtab kannatlikult fotograafi juhiste järgi poose, kuid ta ei pimesta, ei jää meelde. Võib-olla on tegu alguse ettevaatlikkusega ning Järg suudab siiski oma eelkäijate kombel superstaari staatuse saavutada – saame näha. Loodetavasti pole aga Microsofti tasandilt tulnud korraldust Eestis selle Skype’i-asjaga natuke tagasi tõmmata.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles