Hilise alustaja avanemine

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt
Rimo Hunt Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Euroopa liigas suutis tänavu ainsa Eesti klubina teise eelringi murda Tallinna Levadia ja suurim panus oli selles 27-aastasel ründajal Rimo Hundil. Esimese Eesti klubi mängijana eurosarjas kübaratrikini jõudnud ründaja puhul väärib märkimist fakt, et profijalgpalli mängib ta alles teist hooaega.

Hunt on parim näide sellest, et visadus ja tahtejõud viivad sihile. Varem esiliigas ja madalamates sarjades mänginud Hundil kulus mullune hooaeg meistriliiga tasemega harjumiseks ning tänavu pretendeerib ta tõsiselt ka liiga parima väravaküti tiitlile.

Hiline avaneja jõudis sel aastal karjääris veel ühe olulise tähiseni, kui ta tegi eelmisel kuul debüüdi A-koondises. Toona Rimo Hunt oma esitustega rahule ei jäänud, kuid nüüd näitas perspektiivikas ründaja, et tähtsates mängudes võib tema peale aina rohkem loota.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles