Armeeniasse, Armeeniasse

Mikk Salu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Kubits
Meelis Kubits Foto: Mihkel Maripuu

Meelis Kubits on fenomen. Eelkõige on ta tuntud kui Eesti edukaim suhtekorraldaja ja lobist. Vahel saadab teda ka kergelt müüdihõnguline (kuri)kuulsus, et tema ongi see võlur, kes oskab musta valgeks ja koletise printsessiks rääkida. Võib-olla tuleb see sellest, et erinevatel aegadel on Kubits esindanud skandaalihõngulisi ärimehi, poliitikuid või sportlasi erinevates konfliktsituat­sioonides.


Tegelikult on Kubitsa ja tema büroo jaoks tähtsaimateks klientideks ikkagi tavalised ettevõtted. See ei paista välja ja ehk ei mõju intrigeerivalt, aga see on eduka suhtekorraldaja tegelik leib. Viimastel aastatel on Kubitsal aga tekkinud uus huvi, võiks isegi öelda missioon – tutvustada Eestit mujal maailmas. Tema suurprojekt «Kõik sõidavad Jerevani» on suurepärane näide edukast rahvadiplomaatiast – mitu lennukitäit Eesti ärimehi, kultuuritegelasi ja ajakirjanikke Armeeniasse, ja kõik ühe mehe organiseeritult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles