Sõnumitooja vaevad

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Olle
Raul Olle Foto: Mihkel Maripuu

Raul Olle oli lõppenud nädalal ebameeldivas seisus – korduvalt tuli tal ajakirjanikele selgitada, miks jäeti viimastel võistlustel head minekut näidanud noor suusasprinter Marko Kilp MM-koondisest välja ja miks eelistati temale kogenud, kuid alavormis ja tervisehädadega kimpus mehi.

Olle jaoks tegi asja eriti keeruliseks see, et vaid mõni päev enne kaheldava väärtusega otsuse langetamist rääkis ta valikukriteeriumitest ühte juttu, otsustamisel läksid käiku aga hoopis teised mõõdupuud.

Nii oligi endise suusamehena alaliidu spordidirektoriks tõusnud ja peatreeneri kohustuse koorma enda õlule saanud Olle oma selgitustega ilmselt kimpus. Teda tundvate inimeste sõnul ei jäänud kahtlust, et ta pidi õigustama enda jaoks vastukarva otsust. Kogu loo muutis valusamaks seegi, et Olle kuuluvat Kilbi talendi austajate leeri. Pahameel langes aga tema kui sõnumitooja kraesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles