Ennustus: järgmised jõulud tulevad valged

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talv Viljandis.
Talv Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Postimehe arvamusportaali palvel järgmise aasta kulgu ennustanud ühiskonnaelu- ja poliitikaasjatundjad vastasid ka tõsisemate küsimuste kõrval ka järgmiste jõulude ilmaolusid puudutavale ning arvasid, et need tulevad valged.

«Kas 2013. aasta jõulude ajal on lumi maas?» küsis Postimees ning Diplomaatide kooli asedirektor Vahur Made ja TTÜ Innovatsiooni ja ettevõtluskeskuse direktor Tea Varrak vastasid pikemate selgitusteta jaatavalt.

EBSi Vaba Majandusmõtte Keskuse juhataja Andres Arrak vastas samuti jaatavalt, lisades ka põhjenduse: «ON lumi (sest 7-aastane tsükkel pole veel läbi)»

Suhtekorraldusfirma Rull ja Rumm juhataja Ivo Rulli vastus kõlas nii: «Jah. Taaskord on kõik sellest väga üllatunud.»

LHV panga makroanalüütik Heido Vitsur ütles, et lumi on maas, ainult mitte nii paks kui sel aastal. Ka TLÜ riigiteaduste instituudi direktor Anu Toots on lume tulekus veendunud: «Aga kuidas muidu!»

Postimehe arvamusportaal palus kuuel ühiskonnaasjatundjal ja poliitikahuvilisel vastata 12 ennustusküsimusele uue aasta kohta. Vastasid Anu Toots, Tea Varrak, Andres Arrak, Heido Vitsur, Vahur Made ja Ivo Rull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles