Riiklik tooninõunik

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Gräzin
Igor Gräzin Foto: Küllike Rooväli

Arvate, et Igor Gräzini hurjutus ERRi tooni suhtes oli ülemäära tsensuurihõnguline? Et soov ilma juhatuse liikmeteta arutada ERRi toimetajate korrektsusekoodeksi ja lubatud sõnavararaamatu koostamist on võimupartei esindaja poolt täiesti lubamatu? Gräzinil on veel ideid.

Hiljuti katsetas Gräzin teatud grupi inimeste peal mõtet kolida tulevaste riigikogu valimiste kogu audiovisuaalne reklaam ETVsse. Et poleks plakatimöllu tänavatel, üksteise rahaga ületrumpamist erakanalites. Et võrdselt eetriruumi saaks parteid ja vabakonna esindajad, kaoksid loosungid «viie aastaga rikkaimate sekka», sest ERR on tõsine arvamuspaik. «Mõttekoht on olemas,» leidis Gräzin, teadlik provokaator ja bisnismen: kuna ERR ei tohi parteide reklaami eest raha küsida, saaks rahahädas erakonnad tema arvates  valimised hõlpsalt üle elada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles