Online-intervjuu: küsi arstide liidu juhilt!

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Lugejad saavad nüüd kõik arstide streiki puudutava hingelt ära küsida - Postimehe arvamusportaal korraldab homme kell 11 online-intervjuu arstide liidu juhi Andres Korgiga.

Eile alanud tervishoiutöötajate streik on inimeste seas tekitanud ohtralt nii elevust kui pahameelt, samuti on üles kerkinud hulgaliselt küsimusi nii arstide nõudmiste ja palkade, streigiaegse arstiabi kui Eesti meditsiinisüsteemi reformimise kohta. Kolmapäeval kella 11-13 kestva online-intervjuu ajal vastab Andres Kork valikule just neid teemasid puudutavatele lugejate küsimustele.

Teie küsimusi Korgile ootame selle loo kommentaaridesse. Erinevalt tavapärastest arvamusportaali artiklitest, on siin lubatud ka anonüümsed küsimused. Küll aga rõhutame, et kommentaariumisse oodatud on üksnes küsimused ja eeldame viisakat keelekasutust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles