Postimees 1995. aastal: kas teie olete juba ühinenud Internetiga?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ural-1 juhtpuldis.
Ural-1 juhtpuldis. Foto: Tartu Ülikool

Postimehe küsitlus: kas teie olete juba ühinenud Internetiga?

Lembit, 67, näitleja: «Ma ei ole ühinenud, olen midagi lugenud. See nimi on mulle silma jäänud, aga ma ei tea täpselt, mis see on. Arvutitest ma ei jaga tuhkagi.»

Kalle, õppejõud: «Kas Internet on arvutivõrk? Mul ei ole kokkupuuteid, sest kodus pole arvutit. Kes võrkudega juba ühinenud on, nendele võib sellest kasu olla, aga kes seda veel seni teinud pole, nendel kasu ilmselt pole ja mingit kahju nad loodetavasti ka ei saa.»

Kristjan, 31: «Ei. Internetiga ma ühinenud pole. Asjaajamisega tegeleb minu sekretär, kui vaja on infot või midagi tuleb edastada.»

Aldo, 20, tudeng: «Juba kolmandat aastat tegelen internetiga. Olen saanud palju teadmisi ja samas ka uusi sõpru. Olgu mis on, igatahes väga hea asi on.»

Ako, 18, õpilane: «Palju maksab? Midagi? Siis ühineks. Ma ei ole selle asjaga kursis, teaksin rohkem, oskaksin öelda. Brošüüri tahaks.»

Inga, 18, abiturient: «Ei. Raskus on selles, et mul pole arvutit. Raha ka pole, et osta. Ma olen Internetist kuulnud põhiliselt Raadio 2-st. Tulevikus kavatsen kindlasti ühineda, praegu olen noor ja loll, huvitun teistest asjadest.»

Ants, 20, Isamaa tegevsekretär: «Internet, mis see on? Põhimõtteliselt olen kuulnud, kuid lähemalt pole pistmist olnud.»

17.06.1995

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles