Hindrek Riikoja: Ossinovski tulistab jalga (3)

, Kuku raadio peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Riikoja
Hindrek Riikoja Foto: Postimees.ee

Sotside esimehe Jevgeni Ossinovski reljeefsed väljaütlemised ja ristisõda EKRE vastu ei pruugi soovitud tulemusi anda. Massidele ei pruugi selline äärmuslus meeldida ning rõhutatud vastasseis väikeparteiga jätab ka sotsid poliitika madalamasse liigasse.

Eesti poliitikamaastikku on igipõliselt toitnud Keskerakonna ja Reformierakonna vastasseis, millega püütakse jätta mulje, et peale nende ei ole Eesti poliitikas kedagi. Valimistulemusi vaadates on see ka igati õnnestunud. Nagu ka Eesti korvpallis on suur vastasseis ikka Kalevi ja Rocki vahel.

Sotside ja EKRE vahel käib sõnasõda, kes on äärmuslane ja vaenuõhutaja ning kes õige mees. Küsitav on, kas mõlemal poolel jätkub jaksu ja püssirohtu, et suurte skeem enda kasuks tööle panna ja seda kasu valimisteni üleval hoida.

Ega asjata ole Keskerakonna ja Reformierakonna vastasesis teravalt esile kerkinud alati just umbes pool aastat enne valimisi – olgu need siis kohalikud või üleriigilised. Tallinna ülevõtmisest või Tartu vallutamisest on mõtet rääkida ikka enne valimisi, sest pärast ei pane nagunii keegi tähele, et linna võib-olla kahekesi koos valitsetakse.

Sotside esimees Jevgeni Ossinovski tulistab endale praegu EKREga vastasseisu üles küttes lihtsalt jalga. Kohalike valimisteni on aega üle aasta, riigikogu omadeni ligi kolm. Nii kaua ei ole võimalik ühtegi vastasseisu üleval hoida, sest sellest väsivad nii inimesed kui ka ajakirjandus. Kaua sa ikka kirjutad ja räägid, et teine on loll või lausa idioot.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles