Postimees teeb ülekande taimetoitlaste terviseriskide loengult (1)

Marian Võsumets
, produtsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees kannab täna õhtul kell 17.00-19.30 üle loengu, milles selgitatakse taimetoitlaste terviseriske. Ülekanne läbi. Peatselt järelvaadatav!

Meditsiinilabor Synlab ja Eesti Vegan Selts korraldavad 10., 11. ja 26. mail koolitusi, et tõsta teadlikkust, milliste vereproovidega toetada taimset toitumist ja kuidas avastada terviseriske.

Laboriarst dr Anneli Raave-Sepa loeng annab ülevaate, kuidas jälgida organismis valkude, rasvade, glükoosi, raua, vitamiinide B12 ja D jm seisu, milliseid tervisenäitajaid on oluline kontrollida, milline risk on erinevate terviseprobleemide (nt kehvveresuse, südame-veresoonkonna haiguste jt) tekkeks.

Laboriarst dr Anneli Raave-Sepp koordineerib igapäevaselt Synlabi Lõuna-Eesti regiooni tööd, nõustades laborimeditsiini valdkonnas pere- ja eriarste ning patsiente.

Lisaks on ta õppejõud Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis ja Eesti Laborimeditsiini Ühingu (ELMÜ) liige. Dr Raave-Sepp on tunnustatud laborimeditsiinialase koolitajana arstide ja meditsiiniõdede seas.

Viimastel aastatel on dr Raave-Sepp pidanud loenguid harrastussportlastele, nõustanud Eesti Laskesuusatamise Föderatsiooni ja mitmeid tippsportlasi laborianalüüside osas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles