Rähni värav Wembley staadionil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn
Taavi Rähn Foto: Postimees.ee

Eesti jalgpallikoondise keskpoolkaitsja Taavi Rähn jõudis eelmisel nädalal oma esimese koondiseväravani, ja veel milliseni! Wembley staadionil ligi 90 000 pealtvaataja ees külmavereliselt peaga palli sisse põrutamine teeks au igale mängijale.

Paraku hirnahtasid tabamuse üle rõõmsalt inglased, mitte Londonisse sõitnud sinistes särkides Eesti fännid, sest Rähn sai hakkama stiilse omaväravaga.

Tähtsusetu on selle kõrval osalus inglaste avavärava löömisel, kui Rähn väravavahi Mart Poomi vaate kenasti ära varjas ja palli jalge vahelt väravasuuni lennata lasi.

Kui meenutama hakata, on Rähn auväärt vastastele varemgi ilusaid kingitusi teinud. 2001. aastal mängis toona 20-aastane nooruk oma debüütmängus Hollandi vastu arusaamatu tagasisööduga kuulsatele külalistele soodsa väravavõimaluse kätte lausa viimasel minutil. Viisakad hollandlased tänasid väravaga.

Aga mis siis! Peamine, et Eestil on mängija, kes suudab ka kõige keerulisemates olukordades üllatada. Ehk hakkavad söödud ja löögid kunagi ka vastaste värava poole lendama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles