Päevatoimetaja:
Mart Raudsaar

Erik Aru Maailmast leiab rahatarkuse suunamudijaid igale maitsele, ka päris esoteerilisi (1)

Copy
Üheks populaarseks finantsguruks on aastakümnetega kujunenud Berkshire Hathaway juhatuse esimees Warren Buffett, kellekujulised lelud olid müügil ettevõtte aktsionäride üldkoosolekul Omahas tänavu mais. foto: Scott Morgan/Reuters/Scanpix
Üheks populaarseks finantsguruks on aastakümnetega kujunenud Berkshire Hathaway juhatuse esimees Warren Buffett, kellekujulised lelud olid müügil ettevõtte aktsionäride üldkoosolekul Omahas tänavu mais. foto: Scott Morgan/Reuters/Scanpix Foto: Scott Morgan/REUTERS/Scanpix

Ei maksa arvata, et Eesti finantssuunamudijad kuigi palju oma peaga välja on mõelnud – ja miks peakski? Maailm on täis kõikvõimalikke tegelasi, nii neid, kes annavad üldisemat rahanõu, kui ka neid, kes soovitavad, milliseid aktsiaid osta ja millistest hoiduda, kirjutab arvamustoimetaja Erik Aru.

Valdkond on põhjalikult läbi nämmutatud ja ega siin muud polegi kui maailma tarkus – või rumalus – kokku korjata ja see meie oludele kohandada.

Võib tegelikult öelda, et siinsed selles vallas askeldajad kuuluvad – kuigi mõne avaldused võivad tunduda introvertsele eestlasele kohati üle võlli käivad – muu maailma finantssoovitajate fauna taustal pigem tagasihoidlikumate ja konservatiivsemate hulka.

Tagasi üles