MARTIN EHALA Taylor Swift võib olla USA valimiste must hobune (1)

Martin Ehala
, Fookuse «Ühiskond ja inimene» toimetaja
Copy
Kahe populistliku ja nartsissistliku iidoli – Donald Trumpi ja Taylor Swifti – vastasseis võib otsustada USA tuleva aasta presidendivalimise tulemuse. (NB! Pildil on hoopis Savannah Guthrie, kes mängis Swifty halloweenipeol)
Kahe populistliku ja nartsissistliku iidoli – Donald Trumpi ja Taylor Swifti – vastasseis võib otsustada USA tuleva aasta presidendivalimise tulemuse. (NB! Pildil on hoopis Savannah Guthrie, kes mängis Swifty halloweenipeol) Foto: Octavio Jones/Reuters/Jorge Estrellado/ZUMA Press Wire/Scanpix/montaaž

Võib juhtuda, et 5. novembril 2024 on Ühendriikide presidendivalimistel vastamisi kaks nartsissistlikku popiidolit, kellest üks riigipeaks isegi ei kandideeri, kirjutab toimetaja Martin Ehala.

Lauljatar Taylor Swift on selle poolest eriline, et üle poole ameeriklastest, täpsemalt 53 protsenti, on tema fännid. Seda on umbes sama palju, kui soovib Donald Trumpi taas presidendiks.

Swifti mõju fännide hulgas on tohutu, nagu Trumpilgi. Kui ta läks vaatama Ameerika jalgpalli ja istus ühe mängija, Travis Kelce’i ema kõrval, läksid lahti kuulujutud, et sportlane on tema uus väljavalitu. Mehe nime ja numbriga spordisärkide läbimüük suurenes sellepeale 400 protsenti. Kuid see pole veel midagi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles