MAA JA RAHVAS Mihkel Kunnus: Demograafilise kiirlaenu tagasimaksmine on alanud (2)

Mihkel Kunnus
, Fookuse Inimese ja looduse toimetaja
Copy
Hiinas nõudis ühelapsepoliitika suuri jõupingutusi, arenenud läänemaailmas jõuti selleni ise. Praegu ollakse hädas nii siin kui seal.
Hiinas nõudis ühelapsepoliitika suuri jõupingutusi, arenenud läänemaailmas jõuti selleni ise. Praegu ollakse hädas nii siin kui seal. Foto: Kaader filmist

USA geopoliitika eksperdi, Stratfori mõttekoja endise analüütiku Peter Zeihani värske raamat pakub nii mõnegi üllatava andmevärskenduse, ja seda tasub lugeda, kirjutab Fookuse rubriigi «Inimene ja loodus» toimetaja Mihkel Kunnus.

USA geopoliitika eksperdi, Stratfori mõttekoja endise analüütiku Peter Zeihani värske raamat pakub nii mõnegi üllatava andmevärskenduse, ja seda tasub lugeda.

Kui Venemaal kuulutati välja mobilisatsioon ja paljud noored vene mehed tormasid riigist lahkuma, kirjutas Peter Zeihan Twitteris, et nende vastuvõtmisel oleks kolm suurt plussi: see võtaks Venemaalt ära hulga haritud tööjõudu, mida meil väga vaja on, nõrgestaks Vene sõjamasinat ja veenaks paljusid venelasi, et probleem on Kremlis, mitte mujal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles