KESKKOND Farištamo Eller: looduse kaitse on loomusund

Farištamo Eller
, looduskaitsja ja muusik
Copy
Aasta vabatahtlik 2021 Farištamo Eller ja Eesti president Alar Karis Vabamus toimunud tunnustusüritusel. Farištamo Eller võtab aktiivselt osa organisatsioonide Päästame Eesti Metsad, Loomus ja Let's Do It World tegevusest.
Aasta vabatahtlik 2021 Farištamo Eller ja Eesti president Alar Karis Vabamus toimunud tunnustusüritusel. Farištamo Eller võtab aktiivselt osa organisatsioonide Päästame Eesti Metsad, Loomus ja Let's Do It World tegevusest. Foto: Konstantin Sednev

Mida enam looduskaitsja oma tööd teeb, seda enam saab talle selgeks, et elame liikide massilise väljasuremise ja kõiki ohustava kliimakriisi keskel, kirjutab muusik ja looduskaitsja Farištamo Eller.

Veebruari esimesel päeval tunnustas Kodanikuühiskonna Sihtkapital mitut inimest aasta vabatahtliku tiitliga. Ühe sellise autasu sain ka mina. Meedia küsis: mida see auhind minu jaoks tähendab?

«Seni kuni ei hakata tegema konkreetseid tegusid selleks, et loodus Eestis päriselt hoitud ja kaitstud saaks, ei tähenda see auhind minu jaoks mitte midagi olulist,» vastasin.

Tagasi üles