Riigireformi Sihtasutuse aastaring sai täis

Aimar Altosaar
, toimetaja
Copy
Riigireformi Sihtasutus võttis oma täpselt aasta väldanud tegevuse eile kokku Tallinnas advokaadibüroo Ellex Raidla ruumides. Sihtasutuse nõukogu juhtinud vandeadvokaat Jüri Raidla saab pidevalt nautida oma töökoha akendest vaadet Toompeale ja Pikale Hermannile.
Riigireformi Sihtasutus võttis oma täpselt aasta väldanud tegevuse eile kokku Tallinnas advokaadibüroo Ellex Raidla ruumides. Sihtasutuse nõukogu juhtinud vandeadvokaat Jüri Raidla saab pidevalt nautida oma töökoha akendest vaadet Toompeale ja Pikale Hermannile. Foto: Egert Kamenik

Eile lõpetas oma tegevuse aasta tagasi loodud Riigireformi Sihtasutus, mis on oma tekkeloo ja tegevusega eeskujuks ka kõigile teistele, kes tõesti soovivad midagi ühiskonnas muuta, mitte ainult lobiseda. Samuti on eeskujulik, kuidas 27 lugupeetud ettevõtjat kavandasid oma tööd, nähes muuhulgas ette ka sihtasutuse lõpetamise, kui sellele seatud ülesanne saab täidetud. Tasub ära märkida, et sihtasutuse nõukogu koosseisu kuulusid endised riigikogu ja valitsuse liikmed, kogenud poliitika- ja ühiskonnaelueksperdid, kelle pädevuses riigielu tundjatena pole kellelgi põhjust kahelda.

Aasta tagasi 27 tuntud ettevõtja poolt asutatud Riigireformi SA tegevus toimus väga kindla plaani järgi. Kõik tööd olid juba asutamise ajal suures plaanis sees, kaasa arvatud lõpukuupäev. Riigireformi edendamise eest kas oma raha, eksperdikogemuste või igapäevase töö panustajad on eriti rahul kõigi parlamendi erakondade poolt allkirjastatud ühismemorandumiga, mille kohaselt tuleb riigirefom nüüd kindlalt läbi viia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles