Tipphetked: Klavan ja Cagliari võtsid tähtsa võidu ning tõusid Itaalia kõrgliigas viiendaks

Postimees Sport
Copy

Itaalia kõrgliiga kaheksanda vooru kohtumises said tähtsa võidu Ragnar Klavan ja Cagliari Calcio, kes alistasid 2:0 Spali.

Cagliari asus kohtumist juba üheksandal minutil juhtima, kui Radja Nianggolan saatis teele imelise kauglöögi, mis lendas otse värava ristnurka. Tõelisest iluväravast juhtima asunud Cagliari läks eduseisus ka poolajale. 

Teisel poolajal suutis Cagliari veelgi eduseisu suurendada, kui 67. minutil lõo Paolo Farago karistusala joonelt palli värava alumisse nurka. Mängu 82. minutil sekkus mängu ka vahetuspingil olnud Ragnar Klavan. Kohtumine lõppes Cagliari 2:0 võiduga. 

Hooaja neljanda võiduga tõusis Cagliari Itaalia kõrgliigas koguni viiendale kohale möödudes nii Laziost kui ka Romast. Cagliaril on nüüd kogutud 14 punkti, liider Juventusel on koos 22 punkti.

Mäng täispikkuses järelvaadatav:



Enne mängu:

Cagliari hoog Itaalia kõrgliigas hooaja alguses on olnud vägagi korralik. Seitsme mänguga on teenitud kolm võitu ja kaks viiki, 11 punktiga ollakse koguni seitsmendal kohal. Täna on võimalik tabelis aga veelgi tõusta, sest võidu korral möödutakse Laziost ning teoreetiline võimalus on mööduda ka Romast. 

Klavan on viimased kaks liigamängu Cagliari eest vahele jätnud, lisaks ei esindanud ta ka Eesti koondist valikmängudes Valgevene ja Saksamaa vastu. Põhjuseks kerge lihasvigastus ning lisaks sai Klavan ka isaks. Samas on Cagliari väljaanded kinnitanud, et sel nädalal võib eestlane olla tagasi koosseisus.

Spali hooaeg pole samal ajal eriti edukas olnud. Seitsme mänguga on tabelisse saadud küll kaks võitu, kuid kuue punktiga ollakse hetkel 17. kohal. Pärast kolme järjestikkust kaotust suudeti viimases kohtumises võtta Parma vastu tähtis 1:0 võit. 

Vaata kohtumist Kanal 12 või Postimehe otsepildi vahendusel kell 15.55.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles