Nädala näod. Meie mees finaalis

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Reuters / Scanpix

Eks ole ju nõnda, et eestlastele meeldib end hirmsasti naabritega kõrvutada? Nii heas kui halvas. Et siis omasid imetleda, aga ka hurjutada.

Ragnar Klavan jõudis jalgpalli Meistrite liiga finaali. Klubijalgpallis on sellest ülim vaid üks saavutus: karikavõit. 26. mail avaneb Klavanil ja Liverpoolil võimalus too unistus teoks teha, kui Kiievis minnakse vastamisi neljast viimasest trofeest koguni kolm pea kohale kergitanud Madridi Realiga.

Mart Poom jõudis karjääri lõpul tosina aasta eest samuti finaali, kuid nii suurtes mängudes kunagi Londoni Arsenali koosseisu ei kuulunud. Klavan on Liverpoolis varumees, kuid kui sul on hooajast kirjas kaheksa Meistrite liiga mängu, siis pole kahtlust – see on kõva sõna.

Aga need naabrid? Läti ja Leedu jalgpall võivad sellistest saavutustest vaid und näha, Soomel on vastu panna kaks karikavõitjat: Jari Litmanen ja Sami Hyypiä.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles