Lugejad: tööandja ei tohiks ühepoolselt palka vähendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid.
Senini on Tartumaa silma torganud just oma aktiivsete ja hakkajate projektikirjutajatega, kes on aasta-aastalt esitanud KIKi järjest rohkem taotlusi ning saanud ka suurel hulgal rahastusotsuseid. Foto: Peeter Langovits

Valdav osa (86,4 protsenti) Postimees.ee lugejatest vastas tänasele päevaküsimusele «Kas tööandjal peaks olema õigus ühepoolselt palka vähendada?» eitavalt.



8,1 protsenti lugejatest annaks tööandjale selleks õiguse, 5,5 protsenti pooldaks selle õiguse andmist vaid majandusraskuste ajaks.

Kella 23.05 seisuga oli oma arvamust avaldanud üle 3100 lugeja.

Justiitsministeeriumi poolt rahandusministeeriumile saadetud seaduseelnõu kohaselt saaksid ka eraettevõtted majandusliku olukorra halvenedes ühepoolselt töötajate palku kuni seitse protsenti kärpida.

Peaminister Andrus Ansip ütles täna rahvusringhäälingu venekeelse raadiojaama Raadio 4 otsesaates, et ühepoolset palkade alandamist erasektoris ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles